if phone 1608790 06-50500010   Online afspraak maken
 

28 september 2019. Algemene ervaring over Roselinde is:

Ik kom al vanaf de start bij Roselinde voor massages en voel mij bij haar erg op mijn gemak. Zij is als persoon, aandachtig, vriendelijk en werkend vanuit haar hart. Daarnaast is ze in de loop van de jaren steeds kundiger geworden waardoor ik ook elke maand ben blijven komen. Haar massages zijn doeltreffend ze geven mij ontspanning en balans in mijn leven. Ze doet haar werk met passie en dat is voelbaar.

Vrouw 57 jaar.

4 oktober 2019. Beroepsuitoefening Therapeut Integrale Lichaamsmassage.

Roselinde heeft veel kennis en weet deze toe te passen zodat de behandeling optimaal effect heeft. Ook in mijn specifieke geval houdt ze rekening met gezondheid en past behandeling zo nodig aan. Haar gebruikte methoden en technieken zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeftes van de patiënt. Roselinde biedt diverse behandelingen aan en past in overleg de meest passende behandeling toe. Roselinde is betrokken en weet op de juiste manier interesse te tonen in de persoon tegenover haar. Dit komt de behandeling ten goede.

Vrouw 37 jaar.

11 juni 2020 Klacht: Psychische stress, Innerlijke onrust.

Voetreflextherapie gevolgd: 2x Anti-stressbehandelingen. Metamorfosemassages wekelijks 6x, dit brengt balans in gedachten stroom.
Persoonlijke Effecten op de therapie; “Moment van rust zodat ik los kon komen van mijn gangbare patronen. Even de prikkels van de buitenwereld laten voor wat ze zijn. De behandeling is ook een ( zelf) onderzoek; welke gevoelens zijn er; waar komen ze vandaan; wat gebeurt er ; waarnemen wat er is; alles is goed zoals het nu is.”

Man 57 jaar.

11 juni 2020 Klacht: Autisme.

Voetreflextherapie gevolgd: Anti-stressbehandelingen 1x en Hormoonbehandelingen 3x Metamorfosemassages 3x.
“Ik had moeite met stress en hoeveelheid prikkels die op mij af kwamen.”
Effecten van de Voetreflextherapie: “Functioneren op het werk is verbeterd. Sociale contacten met anderen is rustgevender geworden. Relaties met familie en vriendin is verbeterd. Alle puzzelstukjes vallen nu beter op hun plek.”
“Ja, ik zou de Voetreflextherapie aanraden om meer in contact te komen met jezelf.”

Man 26 jaar.

15 september 2020. Behandelcyclus vrouw in de overgang.

Overgangsklachten: hoofdpijn, aankomen, enorme behoefte aan suiker en koolhydraten, opvliegers, incontinentie, stress, gebrek aan focus, wattenhoofd, slecht slapen.

Hevigheid van de klacht bij de anamnese: 7

Hevigheid van de klacht na afloop van de behandelcyclus: 2

Reactie J.B.: ‘Ik merkte allereerst een enorme bewustwording van mijn lijf via de voetreflextherapie. Wel was het onontbeerlijk om eerst de anti-stress behandelingen (3 x wekelijks) te krijgen, omdat anders het effect van de hormoonbehandelingen veel minder was geweest. Ik merkte in de loop van de weken dat mijn klachten afnamen. Ik ging beter slapen, voelde me minder gestrest, minder hoofdpijn etc’.

‘Ik vind het ongelofelijk wat een behandeling aan je voeten kan doen voor je algehele gesteldheid. In het begin voelde ik bij ieder drukpunt extreem veel pijn, en nu voel ik vrijwel geen pijn meer.

vrouw 49 jaar.

2 december 2020. Voetreflexologie: ‘Hulp bij het afvallen en de fysieke organenspijsvertering’.

Ik heb het gevoel dat de behandelingen mij helpen ‘op te ruimen’. Fysiek maar mss vooral wel emotioneel. Fysiek heb ik gemerkt dat mijn ontlasting nu vooral heel makkelijk komt, waar het voorheen vaker harder en droger was. Ik ben al een tijdje goed aan het sporten maar daar viel ik qua kilo’s nog niet vanaf door de spieropbouw. Sinds de behandeling val ik heel gestaag een beetje af qua kilo’s, maar ik merkte het vooral aan mijn broeken; die zitten losser. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik sneller verzadigd ben en daarnaar luister; ik hoef niet zo nodig meer of veel. Plus de lekkere snacktrek is verminderd.

Emotioneel gezien voel ik mij opgeruimder, er speelt van alles in mijn leven, op werkgebied, en ik ken mijzelf als iemand die daar wel lang mee kan rondlopen, veel broeden, maar dat is nu niet aan de orde. Ik voel mij opgeruimder dan voorheen.

Ik zou deze behandelingen zeker aanbevelen aan mensen met dezelfde klachten. Het maakt je bewuster van je lichaam, wat er speelt en hoe je met je lichaam omgaat. Je wordt gedwongen bewust te voelen tijdens de behandeling.

Vrouw 48 jaar. Thema: ‘Bewegen & Afvallen’.

1 mei 2021 Voetreflexologie; Blessurebehandeling ( meerdere blessures).

5 maart 2021. Ze kwam binnen met de klacht ‘golverselleboog’, cijfer van de klacht een 7. Na 3 behandelingen Voetreflexologie begon ze over Ischias linkerkant rug, schakelde we over om dit te behandelen met succes.

Maandagochtend 12 april 2021 ongeluk met haar E-bike, gevallen op haar beide knieën door een gladde brug. Eén trapper zet een stevige afdruk in haar rechter kuit-scheenbeen. Haar linkerknie zijn haar banden verdraaid en verrekt, allemaal zeer pijnlijk, cijfer een 10. Advies om ook Arnica te gebruiken en met koude kompressen op de knieën te leggen. Ze blijft bewegen en werken omdat stilzitten niet goed voor haar is. Haar spieren en pezen voelen dan nog stijver aan. Na 2 blessure behandelingen voor haar knieën, op 1 mei 2021 zien haar knieën er weer mooi roze uit, de pezen van de linkerknie zijn nog aan het herstellen. Alle klachten zijn flink afgenomen, golverselleboog is voorbij en haar onderrug geeft geen zenuwpijn meer. De Voetreflexologie heeft haar lichaam ondersteunt en het zelfgenezingsproces versterkt.

Vrouw 39 jaar. Werkzaam in de zorg.

Recensie vrouw 52 jaar, 27 september 2021. Klacht: Fybromyalgie.

De hevigheid van de klacht in een cijfer (1-10) bij de anamnese: 8

De hevigheid van de klacht na afloop van een behandelcyclus: 6

Cliënt: Doordat zowel de Voetreflexologie als de Integrale Lichaamsmassage mij helpen is het fijn dat Roselinde beiden kan toepassen. Ze is erg zorgvuldig en voelt je lichaam goed aan.

Wat merkte u als effect van ILM en de Voetreflexologie op de hoofdklacht en eventuele overige klachten?

Verlichting van de pijnklachten en meer ontspanning van het lichaam.

Zou u Massages-Roselinde met dezelfde klacht aanbevelen en waarom?

Zeker weten, de behandelingen zijn erg prettig en geven verlichting.

Recensie vrouw 51 jaar, 24 april 2022.

Behandelingen Integrale Lichaamsmassage en/of Voetreflexologie.

Voor welke klacht werd u behandeld? Stress bij verandering van baan. Blessure behandeling knie links.

Wat was de hevigheid van de klacht in een cijfer (1-10) bij de anamnese: 5,5.

Wat was de hevigheid van de klacht in een cijfer (1-10) na afloop van een behandelcyclus: Na 5 behandelingen: 1,5.

Beschrijf uw ervaringen van de behandelingen:
Blessure behandeling knie via Voetreflexologie. Daarnaast energetische massage vanaf de voet, onderbeen, knie, bovenbeen.

Wat merkte u als effect van Integrale Lichaamsmassage en / of de Voetreflexologie op de hoofdklacht en eventueel overige klachten.
Door de pijnvermindering kan ik mijn knieën buigen en door de ontspannende werking lukt het slapen ook beter.

Zou u Massages-Roselinde aan anderen met dezelfde klacht aanbevelen en waarom?
Zeker, het is heel fijn om de vermindering van pijn te ervaren.

Recensie vrouw 46 jaar, 2 januari 2023.

Klachten; Stress, eczeem/ rosacea in het gezicht. Obstipatie en verwerkingsproces (verdriet) ‘loslaten’.

De hevigheid van de klachten bij de anamnese: 6.

De hevigheid na 5x Voetreflexologie behandelingen; Anti-stress en orgaanbehandeling ‘Dikke Darm’.

Obstipatie; 1. Eczeem; 2. Nek/ stress 5.

Effect via de Voetreflexologie dat de stoelgang heel veel beter is. Eczeem veel minder maar komt soms terug. Stress wisselend, vlak na de behandeling beter/ rustiger, maar loopt thuis weer op met de drukte van alledag.

Zou u Massages-Roselinde aanbevelen met dezelfde klachten?
Ja, want de behandelingen doen echt iets met mij, al weet ik niet goed hoe het werkt

 

 

Maak een afspraak online - klik hier...